Serveis

Assessorem en projectes de disseny per arribar a tot tipus de públics i usuaris, conscients que la identitat s’expressa a través de cada acció que emprenem.

El coneixement i la pràctica de diverses disciplines artístiques, així com la col·laboració constant amb creatius de tots els sectors, ens acosta a llenguatges contemporanis que ens permetran comunicar, de manera simple i eficient, la complexitat del món en el qual vivim.

Direcció d’art

Treballem conceptes i imatges utilitzant tots els recursos i llenguatges creatius que tenim a l’abast. Coordinem equips de professionals de diferents disciplines i oferim assessorament en la conceptualització i producció de cada projecte, participant activament en tot el procés de disseny.

Identitat

Des de la sensibilitat, els valors i l'emoció que ens transmet la marca aconseguim projectar una identitat dinàmica, clara, única i innovadora, tant des del punt de vista gràfic com conceptual.

Web — Interactius

Dissenyem entorns web exclusius, aconseguint la màxima funcionalitat i accessibilitat per tal de crear noves experiències d’usuari.

Disseny gràfic

Expressem conceptes a travès de múltiples recursos visuals, cuidant el procès i buscant víncles emocionals a travès de les idees i els acabats.

Packaging

Després de desenvolupar la identitat i els valors de la marca, oferim solucions creatives que afavoreixen una comunicació clara i sensible per a consumidors i usuaris.

Espais

Gràcies al treball conjunt de dissenyadors gràfics, interioristes i curadors, DOMO-A estudia tots els aspectes que milloren la percepció de la identitat, en exposicions i espais en general.